Konzervujeme po celý rok : vše o dokonalém uchovávání zásob /
Podrobné pracovní postupy k zavařování, nakládání, sušení, mléčnému kvašení, uzení i zamrazování. Výčet konzervačních metod použitelných v běžné domácnosti.
Hlavní autor: | Gans, Heinz K. |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Brno :
Computer Press,
2011
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
317100397858 | 397858 | 64 | (neuvedeno) | Dostupné | 18x |