Konzervujeme po celý rok : vše o dokonalém uchovávání zásob /

Podrobné pracovní postupy k zavařování, nakládání, sušení, mléčnému kvašení, uzení i zamrazování. Výčet konzervačních metod použitelných v běžné domácnosti.

Hlavní autor: Gans, Heinz K.
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Brno : Computer Press, 2011
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
317100397858 397858 64 (neuvedeno) Dostupné 18x