Moje cesta k Michelinu : to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře /
Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se původně měl stát malířem, a uvař...
Hlavní autor: | Pospíšil, Pavel, 1944- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Dobrovský,
2018
|
Edice: |
Kontrast
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 929 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
317100470777 | 470777 | 64 | (neuvedeno) |
Vypůjčeno
do: 10. 9. 2024 |
6x |