Moje cesta k Michelinu : to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře /

Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se původně měl stát malířem, a uvař...

Celý popis

Hlavní autor: Pospíšil, Pavel, 1944-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Dobrovský, 2018
Edice: Kontrast
Témata:
Konspekt: 641
929
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
317100470777 470777 64 (neuvedeno) Vypůjčeno
do: 10. 9. 2024
6x